مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزير

سلام و خدا قوت. بنده با یه شخصی که تازه آشنا شده بودم بعد از چند بار اومدن به محل کارم گفت که یه چاپگر دارم میخوای برات بیارم با قیمت خوب من هم گفتم بیاره چون که مقداری پول بهم بدهی داشت نزدیک صد هزار گفت بقیه اش رو هم خرُد خرد بهم بده. من بهش شک کردم و دستگاه رو بدونه باز کردن اونجوری که بهم داده بود با نایلونش گذاشتم کنار. بعد از چند روز از کلانتری زنگ زدن گفتن چاپگر که ماله مخابراته خودت و چاپگر رو بیار کلانتری و رفتم اونجا و اظهارات بنده رو تو پرونده نوشتن بعد از سه ماه از عید پیام اومده (سرقت مستوجب تعزير) که باید دادسرای باز پرسی حضور داشته باشم لطفا منو راهنمایی کنین مچکرم. نتیجه پرونده هم اینه.

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1399/04/07 ساعت 08:41 می باشد
رمز وارد شده مربوط به _ می باشد
1-پرونده کلاسه ............ ردیف فرعی 1 با علت طرح تحقيقات مقدماتی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان _ به تاریخ 1399/03/06 ثبت گردید و با شماره بایگانی ....... به شعبه اول بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان ارجاع شد
2-در تاریخ 1399/03/07 وقت نظارت برای تاریخ 1399/04/23 تعیین گردید
3-ابلاغیه شماره .......... مورخ 1399/03/11 مربوط به الف.الف _ در تاریخ 1399/03/11 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
4-دستور قضایی مبنی بر تعيين وقت نظارت و دعوت شاكي جهت پيگيري شكايت مطروحه و دفتر پرونده ثبت جهت ملاحظه به نظر برسد در تاریخ 1399/03/11 صادر گردید
5-دستور قضایی مبنی بر تعيين وقت نظارت و دعوت شاكي جهت پيگيري شكايت مطروحه و دفتر پرونده ثبت جهت ملاحظه به نظر برسد در تاریخ 1399/03/18 صادر گردید
6-نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير طی شماره ........... مورخ 1399/04/02 قرار نهایی صادر شد
7-دستور قضایی مبنی بر ابلاغ قرار و ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهار نظر در تاریخ 1399/04/02 صادر گردید
8-در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره ................ مورخ 1399/04/07 صادر گردید و در نمایش اطلاعات پرونده
1-پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير در تاریخ 1399/03/06 ثبت گردید
2-پرونده مختومه شده است.
ممنونم اگه راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

پرونده منتهي به كيفرخواست به ضرر شما شده بايد به شعبه برويد و مراتب خريد خود از فرد مورد نظر را اعلام كنيد