مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک موروثی با وجود برادر محجور

ما برادر محجوری داریم که خواهرم قیم اوست بعد از فوت پدر برای فروش ملک پدری اقدام کردیم که امور سرپرستی به خاطر برادرم رای به قانون 313 حسبی داده است و پروسه ی تقسیم ماترک انجام شد با اینکه هیچ اختلافی از نظر فروش با هم نداشتیمو در دادگاه ملک کارشناسی شد و قرار شد مزایده برگزار شود که هیچکدام از خواهر برادران راضی نبودیم و درخواست مختومه شدن مزایده را دادیم امکان این مورد وجود ندارد که ملک را بفروشیم و از امور سرپرستی بخواهیم هنگام فروش نماینده بفرستد؟

راهکار این فروش ملک با وجود برادر محجور به چه صورت است الان حدود 3 سال که درگیر هستیم
لطف می کنید راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تقسیم ارث افراد محجور در دادگاه انجام می شود هیچ راه دیگری وجود ندارد