مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارکینگ

با سلام. ساختمان 6 واحدی با 6 محل پارکینگ تصویب شده توسط شهرداری، پایان ساخت گرفته. ولی در عمل دو تا از محل های پارکینگ که در کنار هم هستند به خاطر وجود یک ستون که ستون اصلی ساختمان است و قابل جابجایی نیست، مشکل دارند. فضای این دو محل پارک به صورتی است که هم تنگ است و هم اگر هر دو اتومبیل پارک کنند یکی بدون جابجایی دیگری نمی تواند خارج شود، حدود 20 سال پیش خریدارها قبل از خرید، ملک را دیده اند، محل پارکینگ روی قولنامه ها مشخص شده و سپس انتقال در محضر صورت گرفته.
طی این سالها فقط یکی از دو واحد در این محل پارک کرده اند. یکی از واحدهای دیگر که مستاجر دارد، پارکینگ قانونی خود را در اختیار واحدی که نمی توانسته در جای خود پارک کند گذاشته است و مستاجر او در فضای مشاع حیاط پارک می کند.

یکی از واحدها اصرار دارد که باید یکی از پارکینگ های بی عیب به جای پارکینگ خودش در سند او زده شود و هیچ راه حل دیگری را قبول نمی کند.
ایا سازنده و مالک اولیه که این مجموعه را ساخته و فروخته است مقصر است؟ دو واحدی که پارکینگ انها مشکل دارد قانونا چه حقی دارند و چه اقدامی می توانند انجام دهند؟