مشاوره حقوقی رایگان - با دریافت دیه از بیت المال تکلیف قاتل ناشناس و جستجو برای او چه میشود

با سلام
بعد از قریب به چند سال بی خبری از پرونده قتل پدرم ، هنگام ثبت نام در سامانه ثنا برای ثبت شکایت یک موضوع دیگر بعد از مدتی با ابلاغیه ای روبرو شدم که متن آن به این صورت است ...
"دعوی م .. و... به طرفیت ناشناس ناشناس مبنی بر قتل عمدی"
علت حضور : ادای توضیح
بعداز مراجعه فهمیدم که قاضی مورد را قسامه تشخیص داده و چندین بار در طول چندین سال از ما خواسته شده که 50 نفر از اقوام را جهت قسامه معرفی کنیم که بعلت تغییر محل سکونت هیچ گاه این ابلاغیه ها را مشاهده نکردیم و بعد از آن متهم از جرم قتل تبرئه شد و آزاد شد و حالا که چندین سال از این امر میگذرد دادگاه برای دریافت دیه از بیت المال به من ابلاغیه میدهد
حال سوال من این است آیا با دریافت دیه پرونده بسته شده و شناسایی قاتل رها میشود و اگر اینطور است با وجود نیاز مالی جهت احقاق حق بهتر نیست که از دریافت دیه از بیت المال چشم پوشی کنیم
و سوال دو بعد از دریافت دیه از بیت المال آیا امکان شکایت متهم به قتلی که چندین سال در زندان بوده و در نهایت بعلت عدم اجرای قسامه توسط من تبرئه و آزاد شده ... از من بابت ادعای حیثیت و جبران خسارت، وجود دارد؟
با تشکر فراوان از صبر و محبت شما

پاسخ ها :

تکلیف قتل در صورت پرداخت دیه از بیت المال آزادی متهم قتل دیه قتل اعاده حیثیت قتل جبران خسارت