مشاوره حقوقی رایگان - تهدید توهین افترا

با سلام.
پرونده به شعبه دو کیفری رفته
بنده بعد از طلاق متوجه شدم که همسرم، نامزد قبلی خود راه به خانه آورده. با پریدن داخل حیاط، او در را قفل و مانع ورود من شد. در آن زمان فقط به دخترم که پیشش خواب بود فکر میکردم. او مردی را آورده بود خانه (نامزد قبلیش) من به خاطر آبرو و آینده دخترم نتوانستم با 110 تماس بگیرم؛ یا همسایه ها رو خبر کنم ولی فکر دخترم دیووانه ام میکرد. من در آن زمان، نصف شب چون عصبانی بودم، به ایشان که فرزند مشترکمان حضانتش با اوست شروع به ارسال پیامک کردم. به مدت زیاد و تعداد زیاد توهین فحش تهدید. حال شاکی شده و پرونده به شعبه دو کیفری رفته. قاضی از من مدرک خواست ولی من، چطور اون لحظه به این فکر کنم و مدرک بگیرم فقط گفتم آبرو دخترم یا مشکلی برای آن طفل به وجود نیاد. محل را ترک کردم، ولی از پشت تلفن یا به اشتباه خواسته واسه طرف پیامک بفرسته واسه من فرستاده من هم خودم را جای اون زدم و به تعداد 20 عدد پیامک رد و بدل شد؛ پرینت گرفتم و فقط آن را ضمیمه پرونده کردم.
من چطور دفاع کنم؟ عاقبت کار چی میشه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به فکر روش یا راه های دفاعی خاصی نباشید چون این روش ها مدت زیادی برای آموزش نیاز دارند. اکنون شما نمی توانید اثبات نمایید که چه کسی در آن منزل بوده و در صورت اثبات هم ممکن است به عقد موقت (صیغه) استناد کنند---------- در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید