مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام. مادر زنم هرروز به خونه ام میاد و وقتی که من نیستم لباسهای زن منو در میاره و بدنش رو بازرسی میکنه و به من میگه چرا گاز گرفتی من از دست این مادر زن نمیدونم چه کنم حتی یک شوخی کوچک هم نمیتوانم بکنم با همسرم و حتی این موضوع به بیرون درز پیدا کرده به و الان هم بنا به دلایلی از قبیل این موضوع زندگیم بهم خورده نظر شما درباره این موضوع چیه آیا من میتوانم از دستش شکایت کنم

پاسخ ها :

مزاحمت مادر زن مزاحمت در زندگی زوجین دخالت در زندگی زوجین مزاحمت