مشاوره حقوقی رایگان - تعهد سازنده ملک در قرارداد مشارکت به جبران اختلاف متراژ یک واحد با واحدهای دیگر

سلام وقت بخیر / بنده یک واحد آپارتمان دارم که در یک ساختمان که سه طبقه دو واحدی هست (مجموعا شش واحد) برای ساخت به سازنده مشارکت دادیم واحد بنده طبقه اول 75 متر و دو واحد بالایی من 105 متر هستند بابت این اختلاف متراژ در واحد مسکونی در قرارداد مشارکت متعهد شدم سه متر از سهم واحد تجاری خودم را بعد از پایان ساخت به دو واحد دیگر بدهم لازم به ذکر هست که به این ملک در طبقه همکف تجاری تعلق میگیرد/ طبق صحبت های بنده با سازنده ایشان این اختلاف متراژ را متقبل شده اما دو واحد بالایی من در جریان این توافق نیستند میخواستم بدونم چه قرارداد حقوقی با سازنده ببندم که به اجرای این تعهد ملزم شود؟

پاسخ ها :

تعهد سازنده ملک در قرارداد مشارکت به جبران اختلاف متراژ تعهد سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت تعهد سازنده جبران اختلاف متراژ در قرارداد مشارکت در ساخت قرارداد مشارکت در ساخت سازنده