مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فروش مال مشکل دار

سلام
بنده برج 11 یه ماشین خریدم و در قولنامه ذکر شد تمامی مشکلات قانونی کشف الفساد و تمامی موانع عدم تعویض پلاک برعهده فروشنده است( این جمله درون قولنامه میباشد )
بعد کرونا و باز شدن رفتم تعویض پلاک و متوجه شدم به هر علتی یا دزدی یا غیرقانونی موتور خودرو تعویض شده و شمار موتور دستی میباشد و غیرقانونی است نباید موتور تعویض شود
دارم بذکر فرد فروشنده‌ کاسب ماشین هست و خودش دوبار تعویض پلاک رفته و چون نتونسته 2بار مهلت وکالتش تموم شده بوده و تمدید کرده و در اخر هم چون مهلتش تموم شده بود و بعلت مشکلات که داشت فردی که ماشین رو به ایشون فروخته بود متفرقه منفرده بنام من زده
با علم به داشتن مشکل ماشینو به بنده فروخته و الانم که برای رفع مشکل پیشش میرم میگه بفروشش بره
و الان مهلت وکالت هم تمام شده
لطفا بگین چکار کنم
من تا حالا پلیس هم از 5متری ندیدم
نمیدونم چطور شکایت کنم کجا بدم و چی بنویسم وبگم
تشکر

پاسخ ها :

تعویضی بودن موتور خودرو خریداری شده شکایت به دلیل تعویضی بودن موتور خودرو موتور دستکوب خودرو موتور خودرو خودرو