مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر و تهدید و اخاذی

با سلام از کیف پول سخت ‌افزاری ارز دیجیتال بنده و همسر بنده حدوداً 17650 دلار ارز سرقت شده ، شخصی اومده کیف پول رو ورداشته ، 12،13 روز بعد خالیش کرده ، و 10 روز بعد آورده خالیشو گذاشته توی خونه‌ی ما ، همسرم به بنده شک داشت چون من بلد بودم ، ما صیغه‌ی یک ساله بودیم ، و 23 خرداد ماه زمان صیغمون تمام شد ، ایشون برخلاف واقعیت ادعا کردند که بنده سارق هستم و از من شکایت کردند ، و حتی ما فیلم خصوصی ناشی از روابط زوجیت داشتیم ، ایشون در آخرین روز عقد موقت بصورتی منو وادار کرد که اون فیلم رو واسش بفرستم ، و قبل از خرید ارز دیجیتال که در اسفند ماه بود ، مبلغ 18 میلیون تومان بصورت خودخواسته به من دادند که هزینه خرید خدمتم رو بدم ، الان واسم ابلاغیه اومده به جرایم سرقت مستوجب تعزیر، تهدید و اخاذی ، بنده هرگز هیچ نوع تهدیدی همسرم رو نکرده بودم ، و هیچ پولی رو به هیچ عنوان ازش نخواسته بودم و هر مبلغی بود خودش با میل خودش میداد بهم ، الان چجوری باید از خودم تو دادگاه دفاع کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید مدارک و مستندات شما بررسی شود تا بتوان دفاع موثری انجام داد.