مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک در رهن بانک

سلام وقت بخیر
ملک من به خاطر وام گرفتن و پرداخت نکردن اقساط پارسال به مزایده گذاشته شد اما خریدار نداشت
و الان دوباره میخواد بره برای مزایده و الان نسبت به مزایده پارسال ارزش ملک 2-3 برابر شده
حالا برای قیمت گذاری باید کارشناسی بشه و به قیمت روز گذاشته بشه یا اینکه باید 10درصد پایین تر از قیمت مزایده قبل گذاشته بشه؟ یا اصلا قیمت گذاری بر چه اساس باید صورت بگیره؟ ممنون

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام ملك شما مجدد كارشناسي قيمت ميشود و بنا بر قيمت جديد مزايده انجام خواهد شد