مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزاری

باعرض سلام
اینجانب در روستا سکونت دارم و بافت روستای ما پلکانی ست. و دارای یک ساختمان دو طبقه هستم این ساختمان از قدیم دارای یک حفره سنتی (زاغه) بوده برای احشام، با توجه به اینکه حفر این زاغه ها طبق عرف و عادات بوده و گاه این زاغه ها از زیر خانه همسایه ها عبور کرده
اما همسایه ما که تازه خونه رو خریده این عرف و عادات را رعایت نمیکنه هیچ همسایه ای حق کاشت در داخل حیاط نداره اما این آقا در 50 متر حیاط 200 نهال و شاید بیشتر کاشته که توسط آبیاری این درختان زاغه ما به شدت آسیب دیده و ریزش کرده و تمام آشغال های خونه رو به علاوه فضولات سگ هاش سرازیر میکنه تو خونه ی ما انقدر آدم زبون نفهمی هست که چندین بار از همسایه ها و شوراهای روستا و دهدار روستا تقاضای ورود کردم اما شورا و دهدار به همین دلیل از ورود با این قضیه خوداری میکنن و همچنین یک طرف از دیوار خونه ام بخاطر آبیاری این شخص سقوط کرده آیا میتوانم شکایت بکنم لطفا راهنمایی بکنید ...
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بله اگر با مذاکره حل نمی شود حتماً شکایت کنید