مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و سو استفاده از کارت توسط شوهرم

سلام شوهرم اخر اسفند منزل ترک کرد کلانتری هم صورتجلسه کرد و اعلام کرد قصد طلاق دارم الان اظهارنامه داده من از بهمن رفتم خونه بابام و برنگشتم. شوهرم اسفند کارت بانکی منو بی اجازه برداشت و باهاش 34 میلیون از مغازه دوستاش پول گرفته الان مدعی من خرید کردم دوستاش هم اومدن شهادت دروغ دادن اما من فایل صوتی دارم که میگه خودم خرید کردم دامادمون توی شوراست آشنا داریم فایل دادم آگاهی قراره ببرمش تطبیق صدا شاهد هم دارم که این حرفها را زده. مجازت خودش و شاهدهاش چیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فعلا فکر مجازات نباشید تمرکز خودتون رو بزارید روی روند صحیح پرونده به فیلم مغازه ای هم که خرید کرده ازش میتونید استناد کنید.