مشاوره حقوقی رایگان - موجر از مستأجر تقاضا کرده از داخل واحد مسکونی مورد اجاره برایش عکس بگیرد

با سلام،
به موعد پایان قرارداد اجاره چند ماه مانده است. موجر گفته است قصد فروش ندارد ولی می‌خواهد از داخل واحد مسکونی برایش عکس بگیرم که شاید بخواهد بفروشد.
آیا این کار قانونی است و من باید انجام بدهم؟
آیا ایشان می‌توانند ملک را بفروشند، درحالی‌که به سررسید قرارداد هم خیلی مانده است؟
آیا اگر قصد فروش داشته باشند، باید تا پیش از پایان قرارداد، اجازه‌ی بازدید بدهم؟

ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

مي توانيد پاسخ رد به تقاضاي او ( عكس) بدهيد
بله با در نظر گرفتن حق سكونت شما تا پايان مدت اجاره مي توانن بفروشند
عرف اين است اجازه بازديد
خ يدار از ملك اجاره اي بشكلي كه جنبه مزاحمت و اذيت و ازار خانواده مستاجر ساكن را نداشته باشد داده مي شود