مشاوره حقوقی رایگان - زمان شکایت حقوقی

با سلام
در پرونده کلاهبرداری مشدد رای دادگاه تجدید نظر صادر شده است. با توجه به اینکه معلوم نیست چه زمانی کلاهبردار قصد تسویه حساب دارد سوالات زیر مطرح میباشد:
1- زمان شکایت حقوقی برای دریافت خسارت و ضرر و زیان چه موقع میباشد؟
2- نحوه شکایت حقوقی به چه صورت میباشد و به کجا و از چه طریقی باید ارسال شود؟
3- با توجه به اینکه در سایت شخص کلاهبردار، در حال انجام معاملات طلا (خرید و فروش) بوده ایم و ایشان با کلاهبرداری خود مانع ما برای کسب درآمد از طریق خرید و فروش طلا (حداقل، خرید و نگهداری طلا) شده است، آیا میتوان در شکایت حقوقی ادعای "عدم النفع" کرد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام . 1.پس از قطعی شدن رای محکومیت ، با پیوست نمودن آن میتوانید خسارات خود را مطالبه کنید.2.از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به تنظیم دادخواست مطالبه ضرر و زیان اقدام کنید . 3.مطالبه عدم النفع چون مساله ای اختلافی ست، نتیجه دادگاه به طور قاطع قابل پیشبینی نیست ولی طرح و مطالبه آن خالی از لطف نیست

محسن امیری نژاد بهرامی

جناب آقای محسن امیری نژاد بهرامی :

سلام شکایت حقوقی هر وقت میتوانید کنید.
در دادگاه حقوقی محل سکونت