مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مستثنیات

با سلام خدمت گروه وکلاء دادراه
سوال بنده این هست که: خانمم مهریشو به اجرا گذاشته و یکدستگاه خودرو تاکسی بنده را حدود دو ماه است توقیف کرده که به خاطر تعلل اجرای ثبت اسناد این توقیف به دو ماه طول کشیده با این وضع آیا من میتوانم دادخواست عدم النفع به دادگاه بدم؟ آیا خسارت عدم النفع به من تعلق میگیره؟
با تشکر از جوابتون.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام وفق قانون ایین دادرسی مدنی عدم النفع قابل مطالبه نیست اما در صورتی که ثابت نمایید منفعت شما محقق الوصول یا به عبارتی حتمی بوده قابل مطالبه میباشد