مشاوره حقوقی رایگان - درمورد مصرف آبجو

سلام خسته نباشید. من دختری 18 ساله هستم که برای اولین بار در یک مهمانی مختلط شرکت کردم و خبر نداشتم که آنجا چه تعداد پسر هست و نمیدانستم کسی قرار است مشروب مصرف کند که متاسفانه در یکی از بطری های دلستر آبجو بود و من اشتباهی کمی از آنرا خوردم و وقتی متوجه شدم آبجو هست دیگر نخوردم بعد توسط اماکن دستگیر شدیم همه و در دادگاه به درخواست قاضی با ضامن آزاد شدیم اما پرونده هنوز ادامه دارد و فیلم ها را چک میکنند ...
میخواستم بپرسم که اگر تست الکل من هم مثبت شده باشد چه میشود؟ آیا همه انهایی که خورده بودند حتی بدون اطلاع بازم شلاق یا مجازاتی دارد؟!