مشاوره حقوقی رایگان - مامور به خدمت به دفتر نماینده

سلام و عرض ادب من به مدت 5 ماه است که با آزمون استخدامی بصورت پیمانی در اداره حفاظت محیط زیست مشغول بکار شده ام میخواستم بدونم در صورت درخواست نماینده مجلس مبنی بر مامور به خدمت گرفتن من به دفتر خود این امکان موجود است؟ چون در قانون نوشته دستگاه های اجرایی ملزم هستند فرد مورد نظر را در اختیار نماینده بذارند ... امکان داره مدیر کل مخالفت کنه ؟

منظورم اینه که اگر مجلس به دستگاه های اجرایی نامه بزنه و بنده را به عنوان مامور به خدمت به دفتر خود از دستگاه اجرایی مربوطه درخواست کنه ... دستگاه اجرایی میتونه مخالفت کنه؟ با توجه به اینکه طبق قانون دستگاه های اجرایی و دولت موظف هستند من را به عنوان مامور در اختیار بذارند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اخذ نامه مزبور از مجلس مخالفتی قاعدتا نباید باشد