مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق نابجا

با سلام
خانم بنده الان نزدیک 3 سال است منزل مشترک رو ترک کرده و عدم تمکین علیه ایشان هم صادر شده. بنده هر 2 ماه یکبار یک اظهارنامه رجعت به منزل برای ایشون میفرستم ولی ایشان رجعتی انجام نمیدهند. قبلا هم از بنده به جرم ممانعت از حق شکایت کرده بودند که منع تعقیب برای بنده صادر شده بود. ولی اخیرا ایشان به همراه دوستشان منزل امده و مقداری طلا از منزل بنده سرقت کردند و بعد هم از بنده به جرم ممانعت از حق شکایت کردند ولی متاسفانه قاضی دادگاه بدون توجه به ادله بنده از جمله فیلم های دوربین مداربسته که اشتباها فیلم ها رو جزء ادله شاکی قرار داده اند و عدم توجه قاضی به اصرار بنده جهت قسم خوردن شاهد شاکی به جهت شهادت دروغ بنده رو محکوم به ممانعت از حق کرده اند.
حالا میخاستم بدونم وحدت رویه دادگاهها برای جرم ممانعت از حق زن و شوهر به چه صورت است؟
و ایا این موضوع باعث ایجاد حق طلاق برای زوجه میشود یا خیر؟