مشاوره حقوقی رایگان - تعديل پيش قسط مهريه

با سلام، همسر بنده در تاريخ ٩٧/١/٢٨ محكوم به پرداخت ٨عدد سكه تمام بهار آزادی به عنوان پيش قسط مهريه شد كه پس از گذراندن مراحل اعتراض، بنده در تاريخ ٣/١٢ اجرا گذاشتم كه ديروز در اجرای حكم با كمال تعجب متوجه شدم كه ميزان پيش از ٨سكه به ٤سكه تغيير پيدا كرده و پس از جويا شدن به من گفتن كه قاضی شعبه ميزان پيش قسط مهريه را به دليل قيمّت بالای سكه تعديل كرده است. آيا قانونی است كه رأی قاضی را عوض كنن؟ آيا ممكنه بدون اطلاع به من و سلب حق اعتراض از من ميزان پيش قسط تغيير پيدا كند؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با توجه به قاعده قانونی فراغ دادرس دادگاه جنین حقی نداشته است و تعدیل اعسار مستلزم دادخواست جدید و جلسه رسیدگی با حضور شما می باشد