مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از سهم الارث شوهر

با سلام پدر و مادر شوهرم، چند سالی است که به رحمت خدا رفته اند و طی این مدت بین خواهر و برادران توافقی جهت تقسیم اموال صورت نگرفته. بنده اقدام به اجرای مهریه از سازمان ثبت برای خانه سند دار پدر شوهرم نموده‌ام. اما خانواده شوهرم پلاک ثبتی منزل رو در اختیارم نمی‌گذارند و مرا تهدید کرده‌اند که پایت را از گلیمت فراتر گذاشته‌ای و بطور قانونی مانع می‌شویم. سوال من: 1. از کجا می توانم پلاک ثبتی منزل را به‌دست آورم و دوم آیا از طریق قانونی می توانند مانع من شوند؟
همچنین املاک، زمین و مغازه به نام پدر شوهرم هست که قولنامه ای هستند. چطور می تونم مهریه ام رو از سهم الارث املاک قولنامه‌ای بگیرم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام شمابه اندازه سهم الارث شوهرازماترک رامی توانید بابت طلب خود توقیف وبفروش برسانید.برای شناسایی اموال غیرمنقول پدرشوهرکه دارای سندرسمی می باشند,می توانید با ارایه کدملی آن مرحوم به واحد اجرای ثبت,درخواست شناسایی اموال ایشان ازطریق اداره ثبت رابنماییدوهمچنین درخواست استعلام ازپلیس راهور جهت مالکیت خودرو رابنمایید.برای توقیف اموال غیرمنقول که سند رسمی ندارند ازطریق دادگاه اعلام واموال مذکوررابه اجرای احکام دادگستری معرفی کنید.بقیه وراث نمی توانندمانع خواسته قانونی شما شوند.