مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از مستاجر

با عرض سلام
خانه بازسازی شده با ام دی اف جدید و سرامیک نو رو، اجاره دادیم. مستاجر دو تا از سرامیک های کف سالن پذیرایی رو شکسته و مدعی است که این شکستگی ها، قبل از اجاره ایشان بوده. چطور به صورت قانونی میتونیم از ایشان خسارت بگیریم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ارزش پیگیری نداردو اینکه تامین دلیل با توجه به عدم اجازه بازدید بسیار مشکل افرین است.