مشاوره حقوقی رایگان - پرونده از آمار کسر و اعاده گردید

سلام، به بنده تهمت دزدی از خانه زده شد و دادسرا منع تعقیب برام زد و طرف اعتراض زد و پرونده دوم شکل گرفت و نوشتن به شعبه 111 دادگاه كيفری دو مجتمع قضايي شماره دو شهرستان ... (111 جزايی سابق) ارجاع شد.
بعدش نوشتن
نسبت به اتهام خیانت در امانت موجب تعزیر ... با توجه به گزارش واصله از آمار کسر و اعاده گردید.
الان نمیدونم نتیجه چیه؟ در آخر نوشتن پرونده مختومه شده ...
خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

ميرمهرداد  حسيني

جناب آقای ميرمهرداد حسيني :

احتمالا منع تعقیب تایید شده برای اطمینان به شعبه مراجعه کنید