مشاوره حقوقی رایگان - باسلام چگونه زودتر به اجرایی حکم برسیم

‹‹ بسمه تعالی ››
ديوان عدالت اداری
شعبه 1 اجراي احكام معاونت قضايي امور
اقتصادي اراضي و شهر سازي ديوان عدالت اداري
(پنجم اجراي احكام سابق)
ابلاغ الکترونیک
در خصوص شکايت شما بطرفيت شهرداری رومشگان حسب دستور قاضی محترم اجرای احکام لازم است ظرف
10 روز از زمان ابلاغ با توجه به اعلام آمادگی محکوم عليه جهت اجرای حکم صادره به آن مرجع مراجعه و
نتيجه را کتبا به اين شعبه اجرای احکام اعلام نمائيد. عدم اقدام مانع از مختومه شدن پرونده نخواهد شد.
ع
مدير دفتر شعبه اول اجرای احکام ديوان عدالت اداری
1399 به سامانه ابلاغ ارسال گردید /02/30- کیفیت امر ابلاغ : ابلاغیه در تاریخ 13:37
الف.ت
نام صادر کننده :
متصدي امور دفتري دادگاه شعبه 1 اجراي احكام معاونت قضايي امور
اقتصادي اراضي و شهرسازي ديوان عدالت اداري (پنجم اجرای احكام سابق)
با سلام شهرداری قصد اذیت و آزار دارد برای صدور پروانه ساختمانی ملک مورد نظر دارای کاربری آموزشی می باشد که بعد از گذشت بیش از 12سال با رای دیوان به الزام شهرداری به صدور پروانه استنکاف می نمود حال درخواست اجرا حکم را خواستار شدیم بعد از یک سال این ابلاغیه صادر گردید با مراجعات مکرر و دلیل واهی از اجرای عملی خوداری می کند و چون خیابان رادر طول زمین مورد تعریض قرار داده است طی چند مرحله مبادرت به تهیه توافق نامه 10بندی و یک جانبه نموده است و اجرای ماده 101 را منوط به امضا توافق نامه نموده است لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت استنکاف مدیر هر سازمان دولتی از اجرای احکام قضایی میتوان شکایت کیفری علیه مدیر از دادسرا نمود