مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پروانه تجاری

سلام خدمت کارشناسان محترم
آیا با رای دیوان عدالت اداری مبنی بر الزام شهرداری برای صدور پروانه ساختمانی بر اساس حقوق مالکانه که بیش از 5 سال از طرح شهرداری گذشته میتوان درخواست پروانه تجاری کرد یا خیر
البته زمین بر اتوبان داخل محدوده شهری و مستحدثات اطراف زمین کاملا تجاری بوده و غیر قابل سکونت میباشد.

پاسخ ها :

درخواست پروانه تجاری بر اساس رای دیوان درخواست پروانه تجاری الزام شهرداری به صدور پروانه ساختمانی پروانه تجاری شهرداری