مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در آپارتمان

سلام. من یه واحد آپارتمان در مجتمع ده واحدی مسکن مهر خریدم که در حال حاضر مستاجر داره. مدیر ساختمون هفته پیش پیام دادن که میخان نمای ساختمونو جایی که پنل زنگ هستو سنگ کنن با اینکه رضایت نداشتم ولی اکثریت راضی بودن یا راضی شدن منم موافقت کردم و هزینه رو واریز کردم. طبقه همکف آپارتمان پارکینگ هست ولی حفاظ نداره که از سال 92 اکثر مجتمع ها به همین منوال هستن مدیر ساختمون چندین بار با مستأجرم حرف زده که باید پارکینگو کرکره بزنیم هر واحد دو میلیونو نیم میشه این هزینه برای من خیلی زیاده ‌‌‌‌من مخالفت کردم مستاجرم آخرین پیامی که مدیر براشون ارسال کرده رو واسم فرستاد به این صورت « بقیه نمیتونن بخاطر شما اسیر بشن. حالا داریم ما دوستانه حرف میزنیم قرار نیست شما اینجوری جواب بدین. توی این هفته هر دوطرف عقبو جلو کرکره میخوره. اونوقت شما اگه بابتش پول ندین باید بیرون بزنید تا اتفاقی برامون نیوفته درس عبرت نمیگیریم. دقیق بلوک پشتی ما پژو سفید رو شما ببین اسید پاچیدن سقف و کاپوت صندوق رفته سوال کرده باید 10میلیون خرج ماشین کنه. 30میلیون هم از ماشینم افتاده» لطفا منو راهنمایی کنید. مدیر ساختمون این کارا و اختیاراتو داره؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مجمع ساختمان می تواند برای هزینه ها و امور مختلف ساختمان تصمیم گیری نماید و مدیر ساختمان نماینده اجرایی آن است. تصمیم اکثریت مطابق قانون باید از سوی مخالفین هم اطاعت شود.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله در جهت حفظ امنیت ساختمان مدیر میتواند تصمیمات معقولی اخذ کند و به نظر میرسد تصمیم مزبور خلاف قانون نیست