مشاوره حقوقی رایگان - حادثه سربازی

سلام.سربازم...تو‌ دوره آموزشی در اثر شلیک‌ تو پادگان سپاه گوش سمت چپم ضربه خورد و 24 ساعت سوت گوش یا همون وز وز رو دارم و شنوایی هم کمی کمتر شده..... سوت گوش به قدری اذیت میکنه که گاهی اوقات نمیتونم بخوابم و تا صبح بیدارم..
میخواستم بدونم درصورت اقدام چه اتفاقی برام میفته؟ میتونم دیه یا غرامت بگیرم؟ یا چه اتفاقات دیگه ای میفته‌‌‌ ممنون..

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای معالجه اقدام نمایید،سلامتی شماازهمه چیزمهمتره.موفق باشید