مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شخص ثالث

باسلام بنده در سال 86 کامیونی را از برادرم خریداری نمودم که با توجه به شرایط لیزینگی بودن خودرو از پرداخت اقساط و معوقه و بدهی اطمینان نتونستم حاصل کنم و متاسفانه اعتماد کردم و خریدم خودروی مذکور در سال 89 از طرف خود شرکت لیزینگ توقیف و در پارکینگ متوقف شد، بعد از گذشت ده سال چندی پیش که لیزینگ فراخوان داده بود توانستیم بعد از مراجعه و چند جلسه به مبلغی توافق کنیم بعد از تصفیه با شرکت مذکور و با در دست داشتن تصفیه حساب و مراحل ترخیص خودرو متوجه شدم شاکی خصوصی ماشین رو توقیف کرده و چون شکایت ایشان از برادرم بابت مبلغی بدهی بوده از سال 83 ماشین را توقیف کرده اومدم شورای حل اختلاف پرونده رو درآوردم تا نسبت به دادخواست اعتراض شخص ثالث اقدام کنم هیچگونه همکاری نکردن و گفتن حرفت به جایی نمیرسه و ..... با این اوصاف باز من دادخواستی تنظیم کردم و قولنامه مذکور رو پیوست کردم و چون زمان کافی نداشتم برای رسیدگی به شکایت و ماشین داشت به مزایده میرفت مجبور شدم علی رقم شکایتم پول شاکی که تورم ده برابری یا شایدم بیشتر رو تمام و کمال بپردازم پس از گذشت این موضوع و پیرو شکایت خودم و دعوت شدن به شورای مذکور بعد از چند روز جواب اومد که شکایتم رد شده و چون مبلغ کامیون در حدود یکصد و هفتاد میلیون بوده در تشخیص شورای مربوطه نبوده ،،، خواستم بدونم این چه ربطی به قیمت کامیون داشته و ایا راهی برای رسیدن به حقم وجود داره یا نه ؟؟؟؟ یا بدهی شخص دیگر را من باید بپردازم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بنظرمی آید که خودشعبه شورا می بایست رسیدگی می کرد وبرفرض اینکه ادعای شمامشمول ماده21 قانون شورا هم بشود شورا می بایست عدم صلاحیت صادر وپرونده رابه دادگاه جهت رسیدگی می فرستاد.اگرشورا خواسته شما رارد کرد درمهلت قانونی تجدیدنظرخواهی کنیدرای شورانقض می گردد.