مشاوره حقوقی رایگان - کیفری رابطه نامشروع

با سلام و خسته نباشید.
من‌ در دوران مجردی با یک خانم دوست بودم در اول آشنایی خانم به من گفت که طلاق گرفته ام و تمام شده است بعد از گذر مدتی که با هم داشتیم در طول این زمان چندتا باهم عکس گرفته بودیم و من که بعد از مدتی فهمیدم که طلاق کامل نگرفته قطع ارتباط کردم و رفتم ازدواج کردم با یک دختر دیگه. بعد از گذشت 3 ماه همسر این خانم از من شکایت کرده و از این طرف هم خانوم خودم از دست من شاکی هست سر مسائل شخصی خودمان. و به خاطر نفقه میگه که شکایت میکنم. و از جریان دادگاه اول خبر ندارد. و در دادگاه به خاطر رابطه نا مشروع الان برام پرونده باز کردن. سوالام اینجاست که اگر با خانوم خودم به مشکل برخوردم و کارمان به دادگاه خانواده بکشه اونجا این پرونده اولی به خانوم خودم اطلاع میدن یا نمیدن یا اصلا اون پرونده ربطی به خانوم خودم داره یا نداره؟
تشکر از راهنماییتون.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اصولا اگر خانومتون مطلع نشه و پیگیری نکنه کسی به ایشان چیزی در مورد پرونده های قبلی نمیگه