مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه

باسلام، بیمه به عنوان پرداخت بیمه بدنه خسارت ناشی از تصادف رانندگی، از جمع کل مبلغ مندرج در فاکتور رسمی نمایندگی مجاز (که شامل اجرت و قیمت لوازم میباشد) فقط نصف آن را پرداخت نموده است، که بنده با دادخواستی به طرفیت بیمه مربوطه، با موضوع مطالبه مابه التفاوت مبلغ پرداختی توسط بیمه به عنوان خسارت با مبلغ کل مندرج در فاکتور نمایندگی را به شورای حل اختلاف تقدیم نمودم؛ که در حال رسیدگی می‌باشد، اما از آنجائیکه عدم پرداخت کامل مبلغ مندرج در فاکتور توسط بیمه مربوطه، منجر به عدم ترخیص خودرو و تسویه حساب با نمایندگی مربوطه شده،
یک ) آیا این جانب میتوانم از مراجع قضایی درخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه ایام خواب خودرو صرفا از تاریخ پرداختی ناقص خسارت توسط بیمه مربوطه لغایت زمان اجرای حکم را نمایم ؟
دو ) در صورت مثبت بودن، با توجه به این که در دادخواست تقدیمی اولیه این موضوع بیان نشده، آیا باید دادخواست جداگانه ای با این موضوع تقدیم کنم ؟
سه) آیا به دلیل اینکه خودروی اینجانب وارداتی و تاکسی عمومی هستش، آیا مبنای محاسبه خسارت تاخیر تادیه ایام خواب خودرو طبق تعرفه مندرج در بند ب ماده هجده آئین نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو می‌‎باشد؟ یا به صورت دیگری محاسبه میگردد ؟
ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1- در صورت تحصیل رای به نفع خود بله مجددا میتوانید میزان خواب خودرو رو که ناشی از اقدام بیمه بوده مطالبه کنید بله دادخواست مجزی می طلبد.