مشاوره حقوقی رایگان - فاصله افتادن بین پرداختی

با سلام بنده حدود یک سال در جایی مشغول بودم و سابقه بیمه داشتم و بعد حدود سه سال از ان جا خارج شدم و خودم مغازه زدم و بیمه رد نکردم و بعد از آن دوباره جایی مشغول به کار شدم و حدود سه سال است مشغولم و بیمه ام.
ایا میتوانم آن مدت که بیمه نبودم را پرداخت کنم و جزو سابقه بنده محاسبه شود؟
ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر نمی توانید مگر اینکه برای فرد دیگری کار کرده باشید و شکایت کنید