مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام وقت بخیر
بنده در دوران عقد هستم و 3 سال از زمان ازدواج من گذشته ... که تو این مدت 1 سال 8 ماه شوهرم نیومد البته لازم به ذکر بگم که براشون کار پیدا کردم اینجا به هوای اوردن مدارک رفت و نیومد
من از ایشون شکایت کیفری کردم که در نهایت به دو فقره شلاق محکوم شدن ( دو تا74 ) بابت توهین و تهدید که در زمان اجرای حکم بخشیدم ...
همچنین ایشون نفقه منو هر پنج شیش ماه میدن اونم فقط دو یا سه ماهشو
بابت نفقه معوقه هم 4 تومن محکوم شد که گفت ندارم شد 2 تومن با رضایت بنده با این حال بعد سه ماه حکم جلبشونو گرفتم تونستم بگیرم و یکساله قسط اخر نفقه معوقه رو واریز نکردن ...
قاضی پرونده بابت تمکین که شکایت کردن از بنده زمان مشخص کردن برای عروسی که نگرفتن ...
مهریه بنده رو که 6 ماه میگذره هم پرداخت نکردن ...
لازم به ذکره بگم پدر ایشون باغدار هستن و درامد خوبی دارن بعد اختلاف پیش پدرش کار میکنه ...
من شکایت ترک انفاق کردم و تمام موارد بالا در پرونده من موجوده
خواستم بدونم درصد قبولی رای ترک انفاق من چقدره؟ و اینکه حکم ترک اتفاق چیه
ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با فرمایشاتتون احتمال اخذ نتیجه در پرونده ترک انفاق فراهم است