مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن گوسفندان

سلام خسته نباشید پسر عموی بنده در روستا چوپانی می کنه. متاسفانه 18 راس بره ها گم شده است بیش از دو هفته دنبالش گشتیم. کلی هیچ اثری از بره ها پیدا نشد حالا صاحب بره ها از چوپان شکایت کردند در این مورد خواهشا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به لحاظ اینکه دست چوپان امانت بوده اند باید تاوان گم شدنش را بدهد و هزینه ریالی را پرداخت و اخذ رضایت نماید