مشاوره حقوقی رایگان - طلب دیه

4سال پیش صورتم سوخت در حین کار
بیمه نشده بودم و خودم رفتم بیمارستان و با هزینه خودم جراحی پلاستیک شدم و 2بار به اتاق عمل رفتم و بیهوشی کشیدم و 1ماه خانه نشین شدم بخاطر اینکه عفونت نکنه صاحبکارم گفت شکایت نکن پولت هرچقدر هست بهت میدم الان 4سال منو داره سر میدونه میخوام بدونم میتونم الان اقدام به شکایت کنم با توجه به سوابق پزشکی و طلب دیه داشته باشم ؟؟

پاسخ ها :

مطالبه دیه حادثه حین کار از کارفرما شکایت از کارفرما برای حادثه حین کار دیه حادثه حین کار شکایت از کارفرما حادثه حین کار دیه کارگر کارفرما