مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام خستہ نباشید
همسرم الان چنده ماهہ کہ من از خونہ بیرون کرده و منو زده ...
پزشک قانونی هم رفتم و شکایت کردم ازش ..
الان بعد از گذشت چندماه دادخواست الزام بہ تمکین زده ...نہ بخاطر اینکہ منو میخاد .
فقط بخاطر امتیازاتش دادخواست زده ..
من ازش پیامک و صداشو دارم کہ گفتہ من رو نمیخاد ...
و همچنین ک اون پرونده خودکشی داره
یہ جورایی مشکل روانی داره
من واقعا امنیت جانی ندارم ....
الان باید لایحہ دفاعیہ بزنم یا بعد از صدور حکم نهایی دادگاه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید لایحه دفاعیه خود را در حین دادرسی قبل از صدور حکم ارائه دهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام شما ملزم به تمکین هستید مگر اینکه دلیل عدم تمکین (عدم امنیت جانی و ضرب و جرح یا عدم تعادل روانی )را اثبات نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لایحه دفاعی مناسب باید تنظیم کنید با مستندات و مدارک و شهادت شهود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

درخواست معاینه پزشکی و روانپزشکی قل انونی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با این شرایط که فرمودید میتوانید نفقه را مطالبه کنید و نشوز ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه رسیدگی به پرونده تمکین دفاعیات خود را مطرح کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
می توانید قبل از تشکیل جلسه رسیدگی از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید

و اعلام کنید که به علت عدم امنیت جانی و بیماری روانی زوج و ترس از زوج و .... حاضر به تمکین نیستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دلایل خود را در روز جلسه رسیدگی به درخواست تمکین ایشان اعلام نمایید