مشاوره حقوقی رایگان - باج گیری

با سلام
شوهری دارم که مدت 3 سال است هرچند وقت یک بار مقداری سفته از بانک می گیرد و به شخص یا اشخاصی که معلوم نیست چه کسانی هستند می دهد و بعد از مدتی سر و کله آن ها برای دریافت پول پیدا می شود. شوهرم از هر لحاظ آدم سالمی است و کاری که کفاف هزینه های زندگیمان را بدهد هم دارد تمام در آمد حاصل از کارش را به حسابی که متعلق به من است جهت هزینه واریز می کند. فقط کمی ترسو است و در این مدت هرچه که خود و خانواده ام و خانواده اش از او می خواهیم دلیل این کار را بازگو کند فقط دروغ هایی که خودش میداند که به گوش ما نمی رود تحویلمان می دهد. میخواستم بدانم آیا می توانم چطور پیگیر این باج خواهی بشوم. خودش هم به هیچ عنوان حاضر به شکایت نیست.
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . متاسفانه کسی غیر از شوهرتان نمی تواند حل مشکل نماید و گروه وکلای حاضر در ایین سایت نیز با شوهرتانن مراوده ندارند تا مطلع باشند