مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

دختری متولد 1390 است در همانسال پدرش فوت میکند بنابراین پدر بزرگش قیم قانونی وی میشود. پدر بزرگ هم یکسال بعد فوت میکند. پدر شغل دولتی و مستمری نداشته ولی پدربزرگ کارمند آموزش و پرورش بوده است. ضمنا مادر دختر نیز حقوقی ندارد. ضمنا مادربزرگ دختر از شوهرش مستمری دریافت میکند. آیا دختر اکنون میتواند برای دریافت مستمری اقدام کند و آیا نیاز به موافقت مادربزرگ هست یا خیر؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه بهه بیمه تقاضای دریافت مستمری کنید . تعلق میگیرد