مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بذل مهریه

با سلام به زوجه وکالت طلاق دادم او نیز کلیه مهریه و نفقات گذشته رو بهم بذل کرد و حق هرگونه اعتراض و ادعایی را به موارد بالا در اینده از خود سلب و ساقط نمود هر دو سند در یک روز و یک محضر انجام شد 1 ؛ اگر زوجه برای طلاق اقدام نکند میتواند رجوع به ما بذل کند 2؛ در صورت طلاق چطور ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بذل مهریه در قبال طلاق است و بنوعی عقد معوض است و رجوع به بذل پس از طلاق فقط در مدت عده ممکن است و موجب تبدیل طلاق خلع به رجعی می شود و زوج نیز حق رجوع به زوجه را دارد