مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام، همسر بنده قبل از ازدواج با من، معتاد بوده اما من متوجه نشدم و با هم ازدواج کردیم. یک سال و نیم بعد از ازدواج متوجه شدم که شیشه و هروئین مصرف میکنه. این قضیه رو از خانواده‌ام مخفی کردم. چند ماه پیش خانواده‌ام موضوع رو فهمیدن و الان چهار ماه که منزل پدرم هستم. بیشتر این مدت، شوهرم کمپ ترک اعتیاد بوده و ده روزی هم ازش خبری نبود. من درخواست استرداد جهیزیه دادم و مهریه رو اجرا گذاشتم. ایشون هم شکایت عدم تمکین کرده. آیا شکایتش قابل قبوله؟ در صورتی که دو ماه اصلا خودش در خونه حضور نداشته، از چهار ماهی که من منزل پدرم بودم.من میتونم برای نفقه شکایت کنم؟ منزل ما در طبقه مجزا در منزل پدرشوهرم هست.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید مبتلا بودن ایشان وعدم امنیت اخلاقی وجسمی را اثبات نمایید.موفق باشید