مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
اگر خانم طلاق بخواهد، آیا می‌تواند ابتدا مهریه را به اجرا بگذارد و درخواست طلاق ندهد؟ اگر به اجرا گذاشت و پس از گرفتن مهریه درخواست طلاق داد، دادگاه می‌تواند مهریه را از او پس بگیرد؟
چون ایشان به طور کلی قصد جدا شدن دارد، ولی ابتدا می‌خواهد مهریه به اجرا بگذارد و بگیرد. بعدا درخواست طلاق دهد. تا موقع طلاق من به ایشان نگویم، ابتدا مهریه ببخش تا طلاقت دهم؟ اگر به اجرا گذاشت و دادگاه مهریه را اقساطی کرد، آیا قبل از تمام شدن اقساط می‌تواند درخواست طلاق دهد؟ در این مدت اگر خانه پدرش باشد به جز قسط مهریه، نفقه هم باید بدهم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

طلاق هیچ ارتباطی با مهریه ندارد و در هرصورت پس از عقد توسط زن قابل دریافت است. نفقه در صورت تمکین باید پرداخت شود

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

مهریه ارتباطی به طلاق ندارد. ولی شما نباید درخواست طلاق بدهید بهتر ایت زوجه درخواست طلاق بده تا اینجا درمورد بخشش مهریه درقبال طلاق توافق کنید.
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)