مشاوره حقوقی رایگان - هزينه تمبر و دادرسی و ماليات در صورت داشتن وكيل از سوی خوانده يا متهم

سلام آيا كسی ازش شكايت حقوقي يا كيفري شده و (خوانده يا متهم نام دارد) در صورت داشتن وكيل، آيا هزينه تمبر و دادرسي و ماليات را بايد پرداخت نمايد يا فقط خواهان يا شاكي كه شكايت كرده بايد هزينه تمبر و دادرسي و ماليات را بپردازد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خوانده و متهم هزینه دادرسی ندارند مگر اینکه دادخواست متقابل( خواهان) بدهد و یا شکایت متقابل کند و حتی در قانون معافیت متهم از بعضی هزینه ها از جمله اعتراض به کارشناسی و حق الزحمه کارشناسی پیش بینی شده است موفق باشید