مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه در روستا

سلام ممنون از پاسخگویی تان:
شرمنده 2 سوال دارم.
1_ پدرم در دهه 60 یک باب ساختمان در روستایمان را به دلیل مهاجرت به شهر فروخته و در قرارداد این چنین نوشته است. اینجانب ... یک قطعه ساختمان واقع در روستای ... به آقای ..‌. فروختم خواه دارد خواه فروشد کسی حق جلوگیری ندارد و در پایان حق پشیمانی هم نوشتن بدون قید زمان و پدرم انگشت زده و خریدار امضاء کرده.
در روستاهای منطقه ما عرف است وقتی کسی ساختمانی را می فروشد فقط قسمت هوایی را می فروشد نه زمین آن را و الان خریدار قصد بازسازی ساختمان را دارد. سوال من این است که آیا خریدار صاحب زمین هم می باشد یا خیر؟ و ما می توانیم جلو ساخت و ساز را بگیریم یا خیر؟

2_ عموهایم مدعی هستند ساختمان مذکور ارث پدری بوده و باید زمین را پس بگیریم و یا به اندازه زمین آن ساختمان به آنها زمین بدهیم، با توجه به این که ما بچه ها از قضایایی که بین پدرم و عموهایم بوده سر در نمی آوریم آیا ادعای آنها درست است و ما باید توان بدهیم یا خیر.

سپاسگزارم از حوصله و پاسخگویی شما

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
هرشخصی مالک زمین است وساختمانی که روی این زمین است به ایشان فروخته شده ووی میتواند طبق ماده35 قانون مدنی هر تصرفی که بخواهددر ملک خود انجام دهد وشمایا هرشخص دیگر نمیتوانید مانع شویدو عرف محل شما نمیتواند قانون را زیر سوال ببرد
وقتی پدرشما ملک رافروخته واثر انگشت زده هیچ ادعای دیگری پذیرفته شده نیست