مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه تالار و آتلیه

با سلام و ضمن خسته نباشید، خدمت گروه فوق العاده دادراه.
بنده اهل مشهد هستم. مبلغ 3 میلیون تومان بیعانه، جهت تالار پذیرایی و حدود 11 میلیون تومان تسویه کامل آتلیه پرداخت کردم. در حال حاضر با وضعیت کنونی که خودم پرستار هستم پا روی آرزوهام گذاشتم و برای اهمیت سلامتی اطرافیان مراسم عروسی رو کنسل کردم.
حالا تالار در پرداخت بیعانه امتناع؛ و آتلیه هم پیشنهاد تعویض خدمات دیگر داده و امتناع از پول دارد.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین چون برای شروع زندگی، با وضعیت اقتصادی الان واقعا دستمون تنگ شده و این پول‌ها به مکافات و وام پرداخت شده است.
باتشکر ویژه و قدردانی.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا از طریق اتحادیه مربوطه و بعدا از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید