مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه از آتلیه عکاسی به دلیل کرونا

با سلام، در اسفند ماه قراردادی با آتلیه عکاسی برای مراسم عروسی بسته بودم و مبلغ پنج میلیون و نیم بیعانه پرداخت کرده بودم، با توجه به شرایط کرونا مراسم کنسل شد و همه جا تعطیل شد، الان که اول تیر هستیم هم همچنان کرونا وجود داره و من نمی توانم مراسمی برگزار کنم و از خدمات عکاسی استفاده کنم، عکاسی بیعانه رو به من بر نمی‌گرداند و می‌گوید که چون الان همه جا باز هست دیگر شرایط فسخ قرارداد در دوران کرونا شامل شما نمی‌شود! در حالی که در حال حاضر کرونا وجود دارد و من همچنان به دلیل کرونا نمی‌توانم از خدمات عکاسی استفاده کنم. من چگونه می‌توانم پولم رو پس بگیرم و به حقم برسم؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام دادخواست بدهید و بعلت شرایط فورس ماژور جامعه درخواست مطالبه وجه تان را بدهید