مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای شورا

سلام
در پرونده حقوقی که من وکیل داشته ام و خودم در جلسه نبوده ام به من افترا زده اند و من از مفتری شکایت کیفری کرده ام حال رای پرونده حقوقی صادر شده و مرا به دلیل همان تهمتها محکوم کرده اند و من با دلایل خیلی محکم اعتراض کرده ام حال سوال دارم در دادگاه تجدیدنظر فقط به اتهامات که در رای بدوی امده رسیدگی میکنند یا کل پرونده؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. سوال شما بسیار مبهم می باشد. لطفا دقیق تر توضیح دهید یا اینکه تماس بگیرید.