مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام
بنده بعد از دو ماه زندگی مشترک و با کتک همسرم، از منزل مشترک بیرون اومدم و با نامه پزشکی قانونی تونستم همسرم را محکوم به دیه کنم. که ایشون برای تمکین اقدام کرد که رای به نفع من شد . نوشتم من تو خونه ایشون امنیت جانی ندارم و تجدید نظر زدن ولی بازم رای به نفع من صادر شد. بنده تو اظهاراتم پیش قاضی گفته بودم اگه همسرم پیش روانپزشک بره و نامه سلامت بیاره برمیگردم که بعدا با فحاشی خودش و خانوادش منصرف شدم از ادامه زندگی با ایشون. الان حدود 6 ماه، هر ماه اظهارنامه تمکین میفرسته برام و میگه برنگردی از طریق قانون اقدام می‌کنم. الان رفته از طریق شورا دوباره برای گرفتن تمکین اقدام کرده و تاریخ حضور زدن. میخواستم ازتون کمک بگیرم که چیکارکنم الان؟ آیا میتونه تمکین از این طریق بگیره و من رو مجبور کنه برگردم؟ چیکار کنم که بتونم پیش قاضی از خودم دفاع کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر به هیچ وجه هیچ زنی را مجبور به تمکین نمیتوان کرد و نهایتا حتی بر فرض اثبات نشوز و عدم تمکین شما ، ایشان میتواند دادخواست ازدواج مجدد بدهد و نفقه جاریه به شما تعلق نخواهد گرفت . دفاع شما عدم امنیت جانی و پرونده های قبلی باشد کفایت می کند