مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

با سلام، من یک چکی رو در وجه حامل به یک آقایی دادم ولی چون زودتر از موعد چک، پول من جور شد و ریختم به حساب، قرار شد چک رو بیارن که گفتن این چک گم شده. من رفتم حساب رو مسدود کردم و اعلام مفقودی کردم و کاراش رو انجام دادم. الان بعد از گذشت یک سال روی چک من اقدام کردن و حکم صادر کردن. بدون این که من اطلاعی داشته باشم. من چیکار میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما با ارایه رسید اعلام مفقودی چک و شکایت کیفری به تبع آن ، می توانید دفاع کنید