مشاوره حقوقی رایگان - حکم محجوریت

با سلام و خسته نباشید
پدرم در سال 92 سند ملکی را به صورت قطعی در محضر به نام من ‌زده. در سن 67 سالگی که صحیح و سالم بوده.
حالا بعد از گذشت 7 سال پدرم مریض شده. آیا امکان گرفتن‌ حکم حجر پدرم توسط برادرم در سال 92 امکان داره؟
لازم به ذکر است بعد از سندی که به نام ‌من ‌زده 2 بار تعویض پلاک رفته و سالم بود. و برادرم با توجه به حال مریض ایشان، درخواست محجوریت ایشان در سال 92 را دارد. آیا موفق به گرفتن حکم حجر در سال 92 میشود؟

پاسخ ها :

ادعای محجوریت هنگام انتقال سند انتقال سند قبل از حجر توسط پدر محجوریت حکم حجر حجر سند