مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بعد از درخواست اعسار

سلام
در پرونده مالی رای نهایی و قطعی صادر شده و طرف مقابل محکوم به پرداخت.
برای حکم جلب اقدام کردم که گفته شد یکماه بعد از ابلاغ میسر است ، الان طرف درخواست اعسار داده و دادگاه برای 2 ماه دیگر وقت دادرسی داده.
میشود الان حکم جلب را گرفت یا تا دادگاه باید صبر کرد؟
چجوری میتوانم ثابت کنم که ماشین و خانه را به اسم کسی زده و حساب هم خالی کرده؟
ممنونم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.چون برای بار اول دادخواست اعسار داده اند ، تا زمان تعیین تکلیف در خصوص اعسار ایشان نمی توانید در خواست جلب دهید و در خصوص اموال ایشان نیز درخواست استعلام از مراجعه مربوطه تقدیم شعبه کنید.