مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده مقصر در تصادف

سلام .حدود 5 ماه پیش یه تصادف جرحی با موتور داشتم که بعد 5 ماه با فراز و نشیب های بسیار و عدم حضور مقصر در دادگاه ها رای غیابی صادر شد و حکم دادگاه کیفری من اومد دستم که بیمه باید مدت 20 روز خسارت حرج رو پرداخت کنه.در این میان علاوه بر خسارت جرح خسارت مالی هم هست که در شعبه های قبل دادیاری کبی برابر اصل مدارک رو به من ندادند که برم از بیمه خسارت موتور رو بگیرم و گفتن اخر پرونده میتونی اقادام کنی و جفت خسارت رو بگیری.امروز که رفتم بیمه برای خسارت گیری بیمه فرمودند حضور شخص مقصر و بیمه نامه و گواهی رانندگی و برگه سبز لازم هست یا (کپی برابر اصل اون مدارک )ولی مقصر باز کوتاهی کرد و نیومد در پرونده هم کپی برابر اصل اون مدارک موجود نیست به نظر شما من باید شکایت دیگه ای بکنم از راننده مقصر? ممنون میشم بهترین راه رو برام راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با سلام شما میتونید با استناد به رای دادگاه کیفری و تنظیم دادخواست حقوقی مبنی بر خسارت کلیه خسارتتون رو بگیرن

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت مشاوره و راهنمایی با وکلا تماس بگیرید