مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شدن عدم دخول توسط پزشک قانونی

باسلام
من از همسرم بدلیل عدم تمکین شکایت کردم و اون بدون این که وقت دادگاه حضور داشته باشه ادعای عدم دخول و حق حبس کرد و قاضی زوجه رو به پزشک قانونی فرستاد که البته پزشک قانونی رای به سالم بودن پرده بکارت داد در حالی که من و همسرم با هم رابطه داشتیم ولی 5 ماه پیش
حالا می خواستم بدونم که چطوری می تونم مدخوله بودن همسرم رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

از موضاعتي ست كه ادعا زن پذيرفته مي شود خصوصا كه پزشكي قانوني اظهارت ايشان را تاييد نموده